torstai 23. heinäkuuta 2009

Vaikutteita?

Jos olet joskus vieraillut sisustusblogissani olet ehkä saattanut huomata, että pidän ruotsalaisesta ja tanskalaisesta tyylistä. Sama juttu koruissa. Moni ruotsalainen koruvalmistaja tekee todella kivannäköisiä koruja, mutta pahan nikkeliallergiani vuoksi en ole uskaltanut niitä juurikaan ostaa, sillä ihoni oirehtii lähes kaikista korumetalleista, vaikka ne olisi kuinka merkitty nikkelivapaiksi. Ja lähes kaikki nämä tarkoittamani valmistajat käyttävät koruissaan nimenomaan korumetallia (joka on siis jonkinlainen metalliseos) eivätkä hopeaa... Mutta ulkonäkö on kuitenkin sellainen mistä pidän.

Ennen kuin olin niin paljon edes tutustunut eri valmistajiin/merkkeihin törmäsin kerran yhdessä liikkeessä kaulakoruun, joka oli lähes samanlainen kuin minkä olin itsekin tehnyt - siis koskaan näkemättä tätä korua! Eli niin se vaan vissiin menee, että oma maku on niin lähellä tiettyjä juttuja, että se mitä minulle tulee mieleen pöydän ääressä kun katselen kaikkia helmiäni, saattaa muotoutua hyvinkin samanlaiseksi kuin jonkun toisen käsissä. Tai sitten ehkä olinkin joskus nähnyt tuon korun, mutta se ei ollut rekisteröitynyt muistiini muuta kuin ihan alitajuisesti...mistä näistä tietää :)

Tässä kuitenkin pari rannekorua, joidenka voin sanoa syntyneen hyvinkin paljon sen pohjalta minkälaisia koruja olen nähnyt ja minkälaisesta fiiliksestä pidän :)
2 kommenttia:

  1. Helmetissä jo totesinkin, että nää päihittää kaikenmaailman Snöt ihan mennen tullen 6-0!

    VastaaPoista