lauantai 18. heinäkuuta 2009

Rippikoru

Pitkän tauon jälkeen vähän päivitystä...

Kesä on ollut vähän hiljaisempaa koruiluaikaa, mutta on jotain tullut tehtyäkin, mutta kaikkia en valitettavasti ole ehtinyt tai muistanut kuvata.

Tämänkertainen koru on tilaustyö ja lahja nuorelle rippikoulusta päässeelle.

Papuketjua ja valmiina hankittu risti, jossa keskellä granaattihelmi. Ketjun joukossa swarovskeja ja lasihelmiä. Kaikki metalliosat hopeaa. Ketju on pitkä ja sen saa tarvittaessa vaikka kaksi kertaa kaulan ympäri tai muutaman kerran ranteen ympäri. Tämän vuoksi ketjussa on lukko ja risti sen verran isossa lenkissä, että sen saa otettua ketjusta pois, jos ketjua haluaa pitää ilman ristiä.3 kommenttia:

 1. Taisin tätä Helmetissä jo kommentoidakin - oikein on silmää miellyttävä yhdistelmä tuo risti yksinkertaisen, muutamilla helmillä ja swaroilla höystetyn ketjun kanssa.

  VastaaPoista
 2. hitsihitsi! maisu näytti eilen töissä tän sun blogin, olen aivan ihastuksissa!! ja aivan vihreänä, mun omat helmeilyt on jääneet ihan kokonaan (niinkuin kesäkehrääjälle lupaamani rannekorukin, iik, hävettää...) otatko tilauksen? katkennnut helminauha pitäis fiksata, vaikkapa tuunaillen...

  VastaaPoista
 3. Kiitos PikkuMyy :) Mukava kun jaksat molemmissa paikoissa käydä kurkkimassa :)

  Moikka Lissu! Kiva kun olet löytänyt mun blogiin. Toki tuunaan sulle helmet :)

  VastaaPoista