perjantai 31. heinäkuuta 2009

Mulla alkoi tänään loma! Aivan mahtavaa. Olen suunnitellut olla ensimmäisen muutaman päivän tekemättä mitään, mutta toisaalta kovasti tekis mieli nyt tehdä paljon koruja. Viikko sitten ostin kaikki juottamistarvekalutkin, joten vähän polttelis alkaa tekemään jotain juotettuja juttuja... :)

Ja loman aluksi sataa, sataa ihan kaatamalla. Mutta se on ihanaa!! On ihana vaan olla sisällä ja kuunnella sateen ropinaa.

Tässä kuitenkin sitä ennen muutama uusi koru.

Kuminauhaan tehty rannekoru. Tämän kestävyydestä en vielä uskalla luvata sitä enkä tätä, joten se pitää ensin itse testata ihan itse :)Nämä kaksi seuraavaa ovat tilauskoruja. Rannekoru tuli kaveriksi jo aiemmin tekemälleni vaaleanpunaiselle kaulakorulle *klik* ja siihen kiinnitettiin taottu hopealätkä, johon punsseloin syntymäpäivän.Tässä korussa on mielestäni aivan älyttömän ihanan väriset helmet. Harmaat, mutta taittavat aivan ihanasti ihan kaikkia värejä ja helmissä on kaunis kiilto. Riipukseksi tein sykkyräsydämen.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanan kesäinen ja värikäs tuo ylin rannekoru!! Tahtoo myös!!!!
  t.jenni

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan ihastuttavia koruja taas olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Teet kyllä kauniita koruja! Ihana tuo laatta syntymäpäivällä :) Saisiko sulta tilattua ihan vaan tuommoisen laatan?! Väkertelen itsekin jonkin verran koruja ja tuommoinen olisi ihana lisä yhteen uuteen lempikaulakoruuni :)

  VastaaPoista
 4. ihania koruja ja värejä. varsinkin tuo ensimmäinen on niin mun makuun :)

  VastaaPoista