keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tänään olen taas tehnyt sormuksia, niin kuin niin monena päivänä tässä lähiaikoina :)

Nämä sormukset ovat kaikki melkein samanlaisia keskenään, paitsi, että jokaisessa on eri nimi...
Nyt näitä sormuksia tosiaan syntyy. Vaikka sormusten teko on melko työlästä; vaatii paljon aikaa, paljon erilaisia työkaluja ja erilaisia työvaiheita, niin niitä on todella mukava tehdä.


Näitä on pitänyt tehdä jonkun aikaa. Mulla on kahden kokoisia kirjainpunsseleita ja nyt päätin laittaa niitä vähän sekaisin ja tällaisia niistä sitten tuli. Vähän niinkuin ekaluokkalaisen kirjoitusta :D5 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kauniita!! Rakastan leveitä hopeasormuksia <3

  VastaaPoista
 2. Blogisi on ehdoton suosikkini. Et tekisi tilaustyönä sormusta? :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eija ja Alisa :)

  Alisa, voin tehdä, kun nyt alkaa olemaan aikaa. Laita mulle vaikka postia osoitteeseen korukatko@gmail.com, niin katsotaan miten voin auttaa sormusasiassa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita sormuksia, ja erityisesti tykkään noista hyppelehtivistä teksteistä. Persoonallisen näköisiä. Olet onnistunut mallikkaasti hopean valokuvaamisessa, se ei aina ole ihan helppoa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ania :) Mulle tuo valokuvaus olis yks asia mitä haluaisin enemmän oppia. Nyt mennään vähän tuurilla. Välillä onnistuu paremmin välillä huonommin :) Nyt helpottaa, kun keväällä on niin paljon valoa. Kun vaan ehtis aina valoisaan aikaan kuvaamaan.

  VastaaPoista