tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kivenistutuskurssin satoa. Sormukset ovat vielä hieman viimeistelyä vaille, mutta toisaalta luonnossa tuo hopea kimaltaa ihan toisella tavalla kuin kuvissa.

Neliösormuksessa on sateenkaari kuukivi ja toisessa sormuksessa topaasi.

Tätä pitää jatkaa ehdottomasti kotona, jahka saan vähän lisää työkaluja ja kiviä.5 kommenttia:

 1. Niistähän tuli hienot!"Vaikeuksien kautta voittoon!"Minä jostain kumman syystä satun tietämään,että kuukivisormus on jopa 11 mm leveä ja kiven halkaisija 9 mm.Samoin Sininen ovaali topaasi on 8 x 6 mm.Pitäisi itsekin tehdä enemmän sormuksia ja se sinun stressisormuksesi on kokeilemisen arvoinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuija kärsivällisyydestä! Tuo topaasi sormus vaatii vielä vähän viimeistelyä, mutta kyllä mä senkin saan kuntoon, jahka tämä peukalo ensin toipuu pikku vammasta :) Kivet on kyllä ihania!

  VastaaPoista
 3. Kauniita sormuksia molemmat, minua viehättää varsinkin tuo neliösormus kuukivellä.

  VastaaPoista
 4. Sait ihania sormuksia. Minunkin piti tulla sinne kurssille viime viikonloppuna, mutta olin niin huonossa kunnossa. Kuume ja flunssa veivät kokonaan voimia. Nyt on lääkekuuripäällä ja ehkä kohta olo on parempi. Kivoja sormuksia sait aikaiseksi. Toivottavsti näitä kursseja tulossa lisä, jotta minkäin pääsisin siihen. T:) Koralli

  VastaaPoista
 5. Kiitos Merja ja Koralli :)

  Ja harmi kun et Koralli päässyt. Uskon, että Tuijalla on kursseja jatkossakin, joten pääset sinäkin sitten harjoittelemaan tuota mukavaa, joskin vähän työlästä kivenistutusta.

  VastaaPoista