perjantai 3. huhtikuuta 2009

Satiinia...

Uusin korukokeilu...papuketjua, jonka ketjun tekemisen jälkeen hioin satiinipintaiseksi. Eli ketju on päältä tuollainen himmeä ja sisältä kiiltävä. Aika kiva tuli vaikka itse sanonkin :D. Itse en tätä varmaan pidä kun on pakko välillä luovuttaa näitä eteenpäin...


Tälle viikonlopulle mulla on tosi paljon tilaustöitä ja meneekin varmaan aika melko hyvin niitä tehdessä. Mutta mikäs sen mukavampaa.

Kaverin kanssa olen myös miettinyt omaa toiminimeä, sillä haluiaisin alkaa leimaamaan koruni ja leimausoikeuksiahan ei saa, ellei ole yrittäjä. Kaverini kannustaa kovasti ja on itse graafinen suunnitelija ja onkin lupautunut korupalkalla suunnittelemaan mulle logon ja nettisivut. Voi miten ihana projekti tästä vielä tuleekaan :) Ja vaikka homma onkin ja pysyykin hyvin pienimuotoisena, niin toiminimen myötä sitä tosiaan saa yrittäjän leiman otsaansa, mitä en kyllä omalle kohdalleni koskaan uskonut tulevan :)

Pääsin myös kesällä järjestettävälle sormuskurssille, ja siitä olen enemmän kuin innoissani!!

Kaikkea mukavaa siis tulossa tässä kevään ja kesän aikana <3

1 kommentti:

  1. Ihana ranneketju:-) Huhhuh! Olet edistynyt koruntekemisessä valtavasti ja sitä on ollut ihana seurata. Sä olet kyllä jo syntyessäsi ollut koruseppä:-) Ja onnea yrittämisen tielle!!!

    VastaaPoista