keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Oh hoh...onpas taas mennyt aikaa :)

Tässä välillä olen muuttanut ja lomaillut ja puuhannut niin paljon kaikkea muuta, että en ole juuri ehtinyt koruilla. Ja totta puhuen, on ollut vähän inspiraatiokin kadoksissa. Mutta nyt tulee muutama kuva, kun taas innostuin. Osa lenkeistä oli jo puolivalmiina odottelemassa laatikossa ja osa sormuksistakin. Ja edelleen tuolla näyttäis olevan vähän keskeneräisiä projekteja ja paljon uusia työkaluja, joita ei ole vielä kovinkaan paljon tullut käytettyä...ehkä pian :)

Tämän korun lenkit ovat olleet mulla laatikossa jo vuosia. Itselläni on näistä lenkeistä tehty rannekoru ja olen tykännyt siitä todella paljon. Tämä menee nyt myyntiin.


Näitä pinkkejä akaatteja ostin jo toukokuussa ja lenkitkin olen tehnyt jo keväällä. Meni kuukausia ennen kuin he löysivät toisensa...


Nämäkin akaatit ja lenkit etsivät toisiaan kuukausia. Onneks päätyivät lopulta yhteen :)


Ai kauheeta, oliko mulla näin paljon valmiita lenkkejä laatikossa, koska nämäkin taotut lenkit olivat jo valmiina odottelemassa. Olis todellakin varmaan pitänyt taas innostua aiemmin.


Nämä sentään ovat aivan uudet! :)


Samoin nämä avainnauhat monissa eri väreissä.


Näihin heittelin taas kirjaimia miten sattuu. Päätyvät kivien kanssa riipuksiksi.


Ja vielä tilauskesta pari "stressisormusta". Olen tehnyt tuon myös itselleni ja tuo rinkula on kyllä kivan, kun sitä voi hermostuneena pyöritellä tai sitten ihan vain ajankulukseen.


3 kommenttia:

 1. Olethan sinä kaikkea kivaa saanut aikaiseksi vaikkei inspistä ole ollutkaan :D Kauniita kaikki ♥

  VastaaPoista
 2. Juu oothan sä saanu ihan hirveesti kaikkea aikaseksi ;D.
  Tosi kauniita! Tuo monivärinen akaattikoru etenkin.
  Mun blogissa on arvonta huomiseen, käy katsoo jos kiinnostaa :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mulle tuo inspis iskee aina kuin myrsky ja sitten saan tehtyä vaikka mitä. Ja sitten onkin pitkään tyyntä ja tuntuu ettei mitään synny. Mutta niin se varmaan on aika monilla :)

  VastaaPoista