maanantai 18. helmikuuta 2013

Niin se aika vain kuluu... Kohta mennyt puolitoista vuotta niin, että en ole juurikaan koruja tehnyt. Itselleni olen tehnyt muutaman ja ihan muutaman tilaustyön ystävien pyynnöstä, mutta ruuhkaksi asti ei ole tullut tehtyä.

Olen kuitenkin säilyttänyt lähes kaikki tarvikkeet ja varsinkin työkalut ja nyt alkoi ihan hirveästi mieli tehdä jotakin uutta! Tilasin ihan hiiiiirveän määrän uusia työkaluja ja muita uusia tarvikkeita ja kädet oikein kihelmöi, että pääsisin kokeilemaan kaikkea uutta! :) Ilmottauduin lisäksi ainakin yhdelle kurssille oppimaan hopeasaven kanssa näpräämistä ja kivenistutuskurssi olis myös suunnitelmissa keväälle. Otin kaiken varalta keväälle muutaman kuukauden vuorotteluvapaata, niin voin aivan rauhassa vain uppoutua hopean lumoihin :)

Olis jo niin kiva julkaista kuvia jostakin uudesta, mutta ei mulla vielä ole mitään :) Mä vasta haaveilen!! :)

Mutta nyt olen niin pitkään tässä lepäillyt ja kerränyt päähäni kaikkia juttuja, että eiköhän täältä kohta jotain synny. Toiminimellä puuhailen edelleen ja leimausoikeudetkin olen pitänyt voimassa tietysti.

Palataan! Toivottavasti pian!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että oot takaisin! Uskollisesti olen tämän väliajan käynyt vähintään kerran kuussa katsomassa, josko jotain uutta löytyisi. Nyt on odotus palkittu - kiitos!

    VastaaPoista
  2. Voi että, miten ihana kuulla, että on oikein kaivattu :) Nyt tauon jälkeen taas koruilukin maistuu tosi kivalta ja päässä olis vaikka kuinka paljon kaikkia juttuja mitä pitäis päästä toteuttamaan.

    VastaaPoista