lauantai 7. toukokuuta 2011


Huh huh... kylläpä on mennytkin pitkä aika sitten edellisen päivityksen. En ole kuitenkaan ollut täysin koruilematta, mutta en vaan ole ottanut kuvia kunnon kuvia. Tullut tehtyä nyt aika paljon tilaustöitä, niinkuin aina keväisin ja vielä niitä olis jonossa :) Eipä tule aika pitkäksi. Kaikista töistä ei tosiaan ole tullut otettua sellaisia kuvia, että viitsisin täällä julkaista.

Tässä yhdestä tilaustyöstä pari luonnosta, tosin ihan valmiita koruja. Nämä voinen laittaa esille, sillä lopulliset versiot ovat aika toisennäköiset. Nämä tulevet jossain vaiheessa myyntiin - ja tietty ilman tuota kaaso tagia :)

Koruja kaasoille2 kommenttia:

  1. Hei on sulla kauniita koruja tehetkö itse ketjut? Tuossa on kaaso lätkä, tehetkö itse niitä vai ostatko muualta? Olen nimittäin itse hakenut, mistä sais hommattua noita. Tässäpä muutamia kysymyksiä :)Hyvää kevättä.

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentistasi. Teen itse ketjut ja itse olen myös tehnyt nuo lätkät. Ei noita varmaan valmiina saa mistään, ellei pyydä jotakuta tekemään. Mulla on sellaiset kirjainpunsselit, joiden avulla teen nuo kirjaimet.

    VastaaPoista