tiistai 15. kesäkuuta 2010

Onpas taas mennyt hetki, etten ole päivittänyt blogia. Korurintamalla ei ole ollut kovin vilkasta ja olen tullut vähän laiskaksi blogin suhteen :( Ja muutenkin tässä kesällä päivät täyttyy niin paljon kaikesta muusta... tai ainakin tuntuu siltä ettei aika riitä kaikkeen mihin haluais.

Tässä ilman kummempia pölinöitä muutamia viime aikaisia juttuja

Rippiristi hopeasta. Korkeus noin 4,5 cmOhuita sormuksiaPari rannekorua ihanista akaateista. Nää on niin ihanan värisiä, että piti ottaa monta kuvaaJa lopuksi itselleni tekemä nilkkaketju ohuesta piinaketjusta. Punottu 0,8 mm hopealangasta.
5 kommenttia:

 1. Piina on aina takuuihana - mukavan lisän tuo nuo kristallit.
  Akaattirannekorut on kyllä herkut! Nam!

  VastaaPoista
 2. Piinallisen ihana ketju, samoin nuo muut hopeatyöt! Akaatit on todella herkullisen värisiä. Niistä tuli kivoja kesäkarkkikoruja!

  VastaaPoista
 3. Ihastellen taas katselen kuviasi, tyylikkäitä koruja... olen joskus ajatellut etten sekaannu noihin kivi-juttuihin, mutta näitäkin kuvia taas katsellessani jouduin ajattelemaan, että akaatteja on saatava!

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän hyvin. Itselläkin blogi laahaa jäljessä.... Jokapuolelle pitäisi saada päiviteltyä.... Ihastuttavia koruja. Noi akaattikorut on niin kauniita, kuin lempein uni. Ja piina on loistava!

  VastaaPoista
 5. Hei!!

  Katselin tekemääsi rippiristiä, myytkö korujasi tai tekisitkö tilauksesta? Voisitko mahd. vastailla minulle sähköpostiin. Kiitos!!

  jennysyberia@hotmail.com

  VastaaPoista