lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen tekeleet


Olen ollut nyt aika ahkerana. Olen juottanut varmaan satoja renkaita ja tehnyt niistä ovaaleja
ja osasta vielä saanut tehtyä korujakin. Kotisivut pitäis saada pian auki, mutta eihän niitä voi avata ellei ole lainkaan koruja ja siksi olen tässä koittanut olla ahkerana ja tehdä pientä "varastoa".

Nämä korut ovat vähän pidempiä. Eivät ihan napaan saakka, mutta yli säädyllisen kaula-aukkorajan kuitenkin :) Tosin näitä voi tehdä ihan minkä mittaiseksi vaan.


Tässä korussa isot möllykät ovat lasihelmiä. Pienemmät ovat swarovskin kristallejaTässä korussa ainoastaan savukvartsia. Yksi lempikivistäni, varsinkin vähän vaaleampana, jolloin valo kuultaa ihanasti läpi. Kaunis, puhdas ruskea.Tässä korussa taas vuorikristallia ja pari lasihelmeä. Niinkuin usein on tullut ilmi, on vuorikristalli myös yksi lempikivistäni.Tässä ruusukvartsia. Pahoittelen huonoa kuvaa.

7 kommenttia:

 1. Aivan sairaan ihania! Olet ollut tosi ahkera:) Pitkät korut on kauniita, oma "rintavarustus" on sitä luokkaa, että suosin itselleni lyhyitä koruja... muiden pitkiä sitten karehdin! Ihanasti olet "koukussa" noihin lenkkeihin... uusia innolla odottelen!!!

  VastaaPoista
 2. Todella hienoja! Ai jai, miten nuo värit on taas niin houkuttelevia!

  Kannatti olla ahkera - näitä on ihana ihastella!

  VastaaPoista
 3. tosi kauniita. ihastuin ensin vihreään, muttakun sivua rullaili alas, niin tuli aina vaan kauniimpia <3 vau.

  VastaaPoista
 4. On sulla ollut juottamista 8), mutta sehän on ihan hirveän kivaa, eiks. Hitsin huolellista jälkeä ja ihanat korut, jok'ikinen!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo ruusukvartsikoru!!1

  VastaaPoista
 6. TUo vihreä koru on ihan miun maun mukainen :)

  VastaaPoista