tiistai 9. maaliskuuta 2010

Logopunsselointia :)


Ystäväni on graafinen suunnittelija ja on suunnitellut minulle logon jo viime keväänä, mutta meni tähän asti, että raaskin ostaa logon mukaan tehdyn punsselin. Sain punsselin eilen ja pitihän sitä heti kokeilla :) Logosta tykkäsin heti ja ystäväni osasi kyllä tehdä siitä juuri minun näköiseni heti ensimmäisellä kerralla. Logon on suunnitellut Paula Volotinen. Koitan saada pian kotisivuni auki, mutta sitä hankaloittaa se, että en ehdi tekemään tällä hetkellä kuin tilaustöitä tai kun saan edes vähän ns. varastoon ostavat ystäväni ja työkaverini ne heti pois. Kurjia ihmisiä :D Että terveisiä vaan kaikille :) Okei, olen mä ollut laiskakin välillä... :D

Tässä logo hopealaatassa. Laatta on vielä viimeistelemättä, kun oli niin kiirus saada kuva etenkin logon suunnittelijalle :)
6 kommenttia:

 1. Kateellisena täältä katselen... ihana!

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Ja koru on kaunis myös.

  VastaaPoista
 3. Vau, onnea uudelle hienolle logolle!

  VastaaPoista
 4. Upeita koruja sinulla! Tuo punsseli, missä on oma logosi.. herätti mielenkiinnon! Haluaa kans sellaisen ;))) Onko salaisuus, mistä voisi itselleen sellaisen tilata?

  VastaaPoista
 5. Olen tilannut tuon punsselin Kaivertamo Paakkarilta. Samasta paikasta olen tilannut myös pitoisuusleimani. Hyvä paikka :)

  VastaaPoista