keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Ranteisiin koristeita

Taas syntyy vaan rannekoruja. Nämä korut olen tehnyt jo jonkun aikaa sitten, mutta en ole vaan ehtinyt päivittämään blogia... tai siis ehkä en ole vain saanut aikaiseksi. Aika menee paljolti tilaustöiden parissa, joten puhtaaseen "oman luomiseen" ei ole ollut viime aikoina kovastikaan aikaa. Mutta tässä siis muutama rannekoriste :)


Vasemman puoleisessa on onyx tabletteja ja swarovskin kristalleja. Oikean puoleinen on tehty swarovskin kristallisydämistä ja hopeahelmistäTässä molemmissa värjättyä akaattia. Oikeanpuoleisessa lisäksi onyxiaTässä ihania pinkkejä akaatteja

4 kommenttia:

 1. Tuo pinkki akaattikoru on kaunis, niin raikas :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta pinkistä akaattikorusta, ihanan pirtsakka :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja koruja osaat tehdä!

  Olisin kysynyt tiedätkö mistä saisi ostaa klipsikorvakorujen pelkkiä klipsejä, jos haluaa itse tehdä korvakoruja? Silloin kun olin teini, oli joka kempparissa klipsikorvakoruja jos jonkinmoisia ja nyt niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

  kiitos kivasta blogistasi

  -Ninnu-

  VastaaPoista
 4. Mitä ovat nuo osat mitkä tekevät koruistasi viimeisteltyjä, nuo jotka ovat lukkojen molemminpuolin? Minä olen aloittelija, ja olen vasta tehnyt muutaman korun enkä ole käyttänyt kuin kiristyshelmeä siinä..
  Entä tiiätkö jos teen memoryvaijerista koruja, niin senhän vois viimeistell' puoliporatulla helmellä mollemmista päistä sitten? Mutta millä liimalla kannattaa kiinnittää ne?

  VastaaPoista