perjantai 9. lokakuuta 2009

Leimat!! :)

Tänään ne saapuivat! Mun nimi-ja pitoisuusleimat! Minun on pitänyt hankkia näitä jo pitkään, mutta en ole vielä aikaisemmin raaskinut, mutta nyt ne onneksi ovat!

Mun tavallisella digipokkarilla ei saanut tarkempaa kuvaa, kun ovat niin jumalattoman pienet! :) Viikonlopuksi olinkin suunnitellut hopeatöitä ja nyt saan laittaa niihin heti leimat :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, olen iloinen puolestasi! Olet ottanut askeleen eteenpäin ja kyllähän sun korusi on olleet niin sairaan kauniita....AAH! Hienoa että nyt saat niihin leiman! Toivon itsekin joskus pääseväni siihen pisteeseen! Korujen teko intoa sulle!!! Minä jään innolla odottelemaan uusia tuotoksia! terv Pioni

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Intoa piukassa surffailen sinne sun tänne ja päädyin tänne. Ihania koruja. Odottelen hopealankaani ja sahaani malttamattomana. Ummikkona lähden harjoittelemaan, joten katsotaan.

  Mistä olet hommanut nuo leimasimet ja mitä maksoi. Ajattelin että tyttärelle ois kiva lahja, hän kun on ammatiltaan käsinkaivertaja.

  VastaaPoista
 3. Ennen leimojen tilaamista pitäis olla leimaamisoikeudet, jotka haetaan turvatekniikan keskukselta ja leiman haltijalla tulee olla vähintään toiminimi. Yksityiselle henkilölle leimausoikeuksia ei myönnetä. Näitä on mielestäni siis vähän vaikea hankkia lahjaksi ainakaan vastaanottajan tietämättä. Ainakin minulle nimileima on aika henkilökohtainen juttu ja varmaan kuka tahansa haluaa valita itse, millä nimellä koruja leimaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitti tiedosta.

  Toiminimi on hänellä suunnitteilla, kun työtilanne alalla on vähän heikko.

  Joo, eipä niitä ihan salaa voi hankkiakkaan, mut hän on niitä haaveillut. Jospa äitee avittais rahallisesti.

  Käsityöammattilaisena hurahtaa kaikkeen ihanaan, harakan vikaa. Tahtoo vain askartelutilat jäädä ahtaiksi, edellinen innostus kivenhionta jatkuu edelleen ja ketjut ois kiva lisä.

  Kantapään kautta oppii monenmoista. Hauskaa luomisintoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Juu, varmasti mukavaa jos äiti voi auttaa :)

  Sitähän se on..itsellänikin on ihan liian vähän tilaa ja aikaa.

  Itse leimat olen tilannut muuten kaivertamo Paakkarista.

  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista