lauantai 8. elokuuta 2009

Ketjuja, pitkästä aikaa...

Onkin mennyt hetki kun olen ihan kunnolla tehnyt ketjuja. Nyt lomalla on ollut aikaa veivata ja sahata lankaa. Osan lenkeistä sain ketjuiksi asti ja kaikenlaisen killuvan ja heiluvan ystävänä jokainen ketju sai taas kaveriksi jonkun riipuksen.


Piinaketjua ja fasetoitu vuorikristallirondelli. Rannekoru.Papuketjua ja helyjä :) Rannekoru.Piinaketjua ja ruusukvartsi- ja vuorikristallinugetit. Rannekoru.OIli ketju ja fasetoitu vuorikristallirondelli. Rannekoru.Kuningasketju ja vuorikristallinugetti. Rannekoru.En tiedä onko tällä ketjulla nimeä. Tällaista kuitenkin punoin. Riipuksena vuorikristallinugetteja. KaulakoruMuunneltua muinaisketjua ja hopeafoliosydän. Kaulakoru.

8 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita koruja! Rakastuin täysin...

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihania koruja! Nuo isot vuorikristallirondellit tekee kyllä säväyksen aina!

  VastaaPoista
 3. Oumaigaad miten ihania koruja! Erityisesti nuo helmikorut iskevät minuun. Ihania ovat myös hopeakorut. Oih ja voih, ehkä joskus uskallan kysyä hintoja, nyt vain tyydyn huokailemaan... =)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ketjuja ja hyvin kuvattu. Olen ajatellut että aina kun elämä on sekaisin niin auttaa kummasti kun pistää lenkkejä peräkkäin järjestykseen, tuntuu että samalla ajatuksetkin loksahtavat kohdalleen. T:Tarja K

  VastaaPoista
 5. ihania koruja ♥ sun sivu on mulla kirjanmerkeissä ja palaan aina vaan uudelleen ihailemaan näitä! (viikoittain) :) just sellaisia kuin itsekin tekisin.

  VastaaPoista