lauantai 13. kesäkuuta 2009

Sininen morsian

Tämä koru on tilaustyö morsiammelle, joka tahtoi sinisen korun aidon näköisillä lehdillä. Koska en osannut itse valmistaa lehtiä, hankin lehdet (4 kpl) alihankintatyönä yhdeltä helmettiläiseltä :) Korun tekeminen oli melkoinen haaste, sillä oikean värisiä helmiä oli todella vaikea löytää. Tilasin varmaan kaikista kotimaisista helmikaupoista oikeanvärisiksi luulemiani helmiä, mutta kun sain helmet kotiini, niin ne eivät olleetkaan sen värisiä kuin kuvissa. Tilasin helmiä myös jenkeistä, mutta ihan sama juttu vaikka tilauksessa oli todella monen eri sinisen sävyjä. Ainoat helmet mitkä olivat oikean väriset oli suuret siniset makeanvedenhelmet jotka tilasin HelmiQ:sta, mutta niitäkin oli jäljellä vain 10 kappaletta... No, loput sitten korvasin kristalleilla ja onneksi se miellytti myös morsianta.

Alunperin kaikki lehdet oli tarkoitus laittaa kaulakoruun, mutta ihan viime metreillä morsian halusinkin kaulakoruun vain yhden lehden ja korvakoruihin yhdet lehdet kumpaankin.

Ja kun itse kuvasin korua, huomasin, että joidenkin värien saaminen kuvaan on tosiaankin todella vaikeaa ja tässä tapauksessa minulle mahdotonta. Helmet ja kristallit ovat oikeasti todella lämpimän, melkein mustikan värisiä, mutta vaikka kuinka säädin asetuksia oli kamerani sitä mieltä, että kirkkaan sinisiä ne on....

Koru on todella bling bling ja siitä pitävät huolen melkoinen määrä swarovskeja ja noita kimallehopeahelmiä :)

2 kommenttia:

  1. Hauskan erilainen morsiuskoru ja kaunis :D

    Tuo on varsin turhauttavaa sinisen värin kanssa, kun kamera aina välillä muuttaa sen sävyn :(

    VastaaPoista
  2. Siitähän tuli hieno korusetti! Tämän morsiamen yllä on "jotain sinistä" sitten vähän enemmänkin... ;)

    VastaaPoista