sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Tästä se alkaa...mun korublogi..

Aluksi varmaan vähän hitaasti päivittyen, sillä aikaa menee moneen muuhun tällä hetkellä, mutta pääasia, että tämä on nyt käynnissä :)

Minulla on myös toinen blogi, joka keskittyy enemmän asumiseen, sisustamiseen ja sen sellaiseen. Jotenkin tämä koruharrastus ei istunut siihen blogiin, joten päätin laittaan korut tänne ihan omaan kätköönsä :)

Tällä hetkellä näpertelen enimmäkseen hopealankatöitä ja väliin pujottelen helmiä ja väliin en :) Käyn myös parhaillaan emalointikurssia, joten joitain emaloituja koruja tulee sivuille varmaan tässä kevään mittaan. Ainakin äidille olen suunnitellut tekeväni ranneketjun, johonn tulisi emaloituja laattoja.

Tässä muutamia näperryksiä..


Nyt olisi työn alla kaverin häihin joku juhlava koru ja olen yllä olevasta luonnoksesta tekemässä varmaan ranne- ja kaulaketjua. Vähän vahvemmasta langasta vaan ja tuonne kuvion keskelle tulisi kaksi helmeä.

Käytän koruissani pääasiassa makeanvedenhelmiä. Jonkun verran laatikoissa on myös Swarovskin kristalleja ja lasihelmiä ja jotain korukiviä. Helmet on kuitenkin tällä hetkellä lähinnä sydäntä.

Toivottavasti pian syntyy jotain valmista ja pääsen päivittämään blogiani :)

3 kommenttia:

  1. :) nättejä ovat juu :) toivottavasti tää menestyy, vaikuttaa lupaavalta :))

    VastaaPoista
  2. Hienot noi sun sydämet, ite tehny yhden vastaavanlaisen. Tosin mun sydän ei oo noin "hoikka" van sellanen pullee, en oikein onnistunu :D

    VastaaPoista
  3. Kauniita:) Minkävahvusta hopealankaa käytät?

    VastaaPoista