lauantai 23. maaliskuuta 2013


Punsselointia.

Joku päivä sekosin tekemään kasan sormuksia, nyt kasan punsseloituja pikkulaattoja. Ja posti toi eilen uusia punsseleita uusilla kuvioilla, joten sekoilu voi taas jatkua :) Näitä on kiva laittaa koruihin helisemään joko kaksi kappalein tai jonkun korukiven kanssa.

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hopeaa hopeaa...

Seuraaviin koruihin ei juuri muuta ole käytetty, paitsi kaulakorun riipuksessa oleva lasinen hopeafoliohelmi. Riipus on sellainen, että sen voi tarvittaessa ottaa pois tai vaihtaa toisenlaiseen.

Paksu piinaketju (1,2 mm hopealangasta), missä hopeahelmi ja pieni hopealaatta, johon punsseloitu sydän.




Kaulaketju, sydänpunsseloitu laatta ja hopeafoliosydän.




torstai 14. maaliskuuta 2013

Perus helmeilyä :)

Tällä kertaa ei niinkään paljon hopeatöitä vaan ihan perus helmikorujen tekemistä. Koruissa on käytetty erilaisia akaatteja, swarovskin lasihelmiä, vuorikristallia, onyxia, savukvartsia, jadea ja makeanvedenhelmiä... ja tietty hopeaa.

Osa koruista on tehty pujottelemalla helmiä vaijeriin, osan taas halusin tehdä hopealinkeillä.

Sen enempää selittelemättä isken vain läjän kuvia :) Joistakin on useampia kuvia, eli en tehnyt samaa väriä kuin yhden, mutta innostuin kuvaamaan toisia enemmän kuin toisia...




Tässä korussa kivet ovat oikeasti enemmän ruskeansävyiset. Kamera kuitenkin halusi tehdä niistä enemmän tuollaiset oranssin sävyiset.
















torstai 7. maaliskuuta 2013

Tämä oli tehtävä.

Aluksi en tiennyt yhtään, että miten tämä tehdään ja sitten kun sain ohjeet, en edelleen tiennyt miten tämä tehdään :D Yritin mitä ihmeellisempiä juttuja ja sitten tajusin, ettei mulla ole oikeankokoisia työkaluja. Mutta, kun kerran jotain haluaa tehdä ja sehän on pakko saada valmiiksi heti, niin sovellettiin... Seuraavaa varten kyllä hommaan silti oikeanlaiset työkalut. Tähän tuli vähän turhan paljon ylimääräisiä kolhuja ja klommoja. Mutta toimii! Eli ohuempikin rengas pysyy kyydissä! :)



A B C... kissa kävelee..





Ja TAAS sormus... jotenkin olen nyt ihan hurahtanut noiden tekemiseen. Ja koska sanoja on joskus hankala tehdä kun kirjaimet ei mene ikinä suoraan, niin nyt saa olla ihan rauhassa sikin sokin! :) Sormukselle kaveriksi syntyi myös riipus.


lauantai 2. maaliskuuta 2013

Sormuksia tältä aamulta :) Olen vähän urakoinut...




Kävin eilen opettelemassa hopeasavella tekemistä. Ideat oli päästä ihan loppu ja toisaalta ei ollut aikaakaan kauheasti, joten tein muotilla pienen pöllöriipuksen. Ihan mukava materiaali, mutta aika tyyristähän tuo on. Hankin mä silti tietysti tarvikkeita, että voin tehdä kotonakin jotain. Katsotaan mitä niistä sitten syntyy :)


perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ohuet renkulat voi koristaa muutakin kuin sormia. Tässä korussa pari alunperin sormukseksi tehtyä renkulaa päätyi riipukseksi papuketjuun.


Sirompi ketju sai riipukseksi lasihelmen ja taotun hopeasydämen. Eivät ihan sovi keskenään, mutta helisevät niin kivasti kävellessä :)