maanantai 22. maaliskuuta 2010

Muista avaimet! ;)


Vaihteeksi vähän toisenlaista - tein pari avainnauhaa. Nauhoissa pääasiassa lasihelmiä sekä muutama makeanvedenhelmi. Lukko on jotain mitäliemetallia, eli ei siis hopeaa tällä kertaa. Näitä voisi tehdä melkein missä väreissä vaan, ainakin noita pikkuhelmiä löytyy varastosta melkein mitä väriä vaan, samoin makeanvedenhelmiä.





sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kaikkein rakkaimmat


Tässä korussa ei ole mitään suurta, uutta ja ihmeellistä. Joku aika sitten esittelin jo yhden ovaaleista tekemäni fluoriittikorun ja nyt tulee toinen, tosin tässä olen käyttänyt pienemmistä lenkeistä tekemiäni ovaaleja. Tämä koru menee tuliaisiksi ystävälleni, joka sai kuukausi sitten pojan. Pienissä sydämissä ovat hänen miehensä ja molempien lastensa nimikirjaimet.


tiistai 9. maaliskuuta 2010

Logopunsselointia :)


Ystäväni on graafinen suunnittelija ja on suunnitellut minulle logon jo viime keväänä, mutta meni tähän asti, että raaskin ostaa logon mukaan tehdyn punsselin. Sain punsselin eilen ja pitihän sitä heti kokeilla :) Logosta tykkäsin heti ja ystäväni osasi kyllä tehdä siitä juuri minun näköiseni heti ensimmäisellä kerralla. Logon on suunnitellut Paula Volotinen. Koitan saada pian kotisivuni auki, mutta sitä hankaloittaa se, että en ehdi tekemään tällä hetkellä kuin tilaustöitä tai kun saan edes vähän ns. varastoon ostavat ystäväni ja työkaverini ne heti pois. Kurjia ihmisiä :D Että terveisiä vaan kaikille :) Okei, olen mä ollut laiskakin välillä... :D

Tässä logo hopealaatassa. Laatta on vielä viimeistelemättä, kun oli niin kiirus saada kuva etenkin logon suunnittelijalle :)




torstai 4. maaliskuuta 2010

Neliölankaa soikeaksi



Tilasin paksuhkoa neliölankaa, tämän paksuus on noin 1,65 mm, ja vääntelin sen ensin renkaiksi ja siitä sitten taas ovaaleiksi ja näistä syntyi rannekoru. Jotenkin nyt mennyt aika ja ajatukset tämän hopean näpertelyn kanssa, niin ei ole tullut tehtyä niin paljon helmi- ja kivikoruja, mutta eiköhän niiden vuoro tule. Ainakin niitä on tullut hamstrattua niin paljon, että johonkin ne pitää käyttää :) Muutama tilaustyö seisoo pöydällä, koska mun luottolukkotoimittaja Atlantin takana nyt panttaa mun tilausta jossakin, tai sitten se seilaa tuolla jossakin maailmalla eikä löydä perille... :(